Cât durează prelucrarea materialelor?

Perioada de prelucrare care va apărea pe contract este de maxim 90 de zile lucrătoare de la eveniment, dar veți primi 35-50 de fotografii preview la 7 zile de la nuntă sau botez prin Google Photos. În plus, de obicei ne place să vă facem surprize și să vă predăm mai repede fotografiile și clipurile video, deci nu vă lăsați initimidați de cele 90 de zile 🙂

Putem primi toate fotografiile neprelucrate care au fost făcute în ziua evenimentului?

Pentru că fotografiem în format RAW (lipsit de contrast/culoare) doar programele specializate de editare pot deschide aceste fotografii, așadar nu ați avea ce face cu cadrele predate în acest fel. În plus, absolut toate dintre cele 400-800(+/-) de cadre predate sunt selectate și editate (reîncadrare, decupare, corectie colorizare, retusare defecte) astfel încât să rezulte doar cele mai bune imagini, în total acord cu portofoliul nostru.

Câte persoane sunteți în echipă?

Diada Photography & Films este un “business” de familie și e format din un singur fotograf (Giorgia) și un singur videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi, de aceea considerăm că aducerea încă unui fotograf sau a unui videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru și, deci, nici materialele nu credem că ar reflecta povestea voastră prea bine. Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, să vă putem surprinde în momentele voastre cele mai autentice, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei spontaneități.

 

Dar pentru că aminitirea nunții voastre primează, la recepție, la primul dans, vom pune o cameră fixă pentru a surprinde acest moment, precum și la biserică, în timpul ceremoniei (dacă ne permite spațiul și felul de a fi al preotului).

Cum reușiți să fiți și la mire și la mireasă în ziua nunții dacă sunteți doar doi?

Așa cum o să discutăm și când ne întâlnim, dacă programul nunții este foarte bine pus la punct, este timp pentru absolut tot. Considerăm că măcar 30 de minute se pot găsi în ziua respectivă pentru a surprinde atât pregătirile mirelui, cât și cele ale miresei, deci cu siguranță vom reuși să fim peste tot și să surprindem ceea ce este esențial.

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"