Cât durează prelucrarea materialelor?

Pentru că rezultatele bune necesită timp, timpul de prelucrare al tuturor materialelor este de aproximativ 6 luni de la ultima noastră interacțiune (fie nunta, fie ședința de după). Ca să păstrăm entuziasmul viu, în prima săptămână de la eveniment, veți primi un preview cu 100+ fotografii.

 

 

Putem primi toate fotografiile neprelucrate care au fost făcute în ziua evenimentului?

Pentru că fotografiem și filmăm în format RAW (lipsit de contrast/culoare) doar programele specializate de editare pot deschide materialele, așadar nu ați avea ce face cu cadrele predate în acest fel. În plus, absolut toate dintre cele 400-800(+/-) de cadre predate sunt selectate și editate (reîncadrare, decupare, corecție, colorizare, retușare defecte) astfel încât să rezulte doar cele mai bune imagini, în total acord cu portofoliul nostru.

Câte persoane sunteți în echipă? Mai puteți aduce un fotograf/videograf suplimentar?

Diada Photography & Films este un “business” de familie și e format dintr-un fotograf (Giorgia) și un videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi. Să aducem încă un fotograf sau un videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru. În concluzie, nici materialele finale nu ar reflecta povestea voastră cu la fel de multă acuratețe.

Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, să vă putem surprinde în momentele voastre cele mai autentice, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei spontaneități.

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"