Cât durează prelucrarea materialelor?

Perioada de prelucrare care va apărea pe contract este de 3-6 luni de la eveniment, dar veți primi un preview cu o galerie online de 50-100 fotografii la 7 zile de la nuntă sau botez.

În plus, de obicei ne place să vă facem surprize și să vă predăm cât mai repede fotografiile și filmele de la eveniment, deci nu vă lăsați intimidați de termenul maxim de 6 luni. 🙂

Putem primi toate fotografiile neprelucrate care au fost făcute în ziua evenimentului?

Pentru că fotografiem în format RAW (lipsit de contrast/culoare) doar programele specializate de editare pot deschide aceste fotografii, așadar nu ați avea ce face cu cadrele predate în acest fel. În plus, absolut toate dintre cele 400-800(+/-) de cadre predate sunt selectate și editate (reîncadrare, decupare, corecție, colorizare, retușare defecte) astfel încât să rezulte doar cele mai bune imagini, în total acord cu portofoliul nostru.

Câte persoane sunteți în echipă? Mai puteți aduce un fotograf/videograf suplimentar?

Diada Photography & Films este un “business” de familie și e format dintr-un fotograf (Giorgia) și un videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi. Să aducem încă un fotograf sau un videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru. În concluzie, nici materialele finale nu ar reflecta povestea voastră cu la fel de multă acuratețe.

Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, să vă putem surprinde în momentele voastre cele mai autentice, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei spontaneități.

Dar pentru că amintirea nunții voastre primează, la recepție, la primul dans, vom pune o cameră fixă, pe trepied pentru a filma acest moment.

Cum reușiți să fiți și la mire și la mireasă în ziua nunții dacă sunteți doar doi?

Așa cum o să discutăm și când ne întâlnim, dacă programul nunții este foarte bine pus la punct, este timp pentru absolut tot. Considerăm că măcar 30 de minute se pot găsi în ziua respectivă pentru a surprinde atât pregătirile mirelui, cât și cele ale miresei, deci cu siguranță vom reuși să fim peste tot și să surprindem ceea ce este esențial.

În plus, din ce în ce mai mulți miri optează să se pregătească în aceeași locație sau în locații apropiate, pentru a economisi timp și a scăpa de stresul plimbatului prin orașe aglomerate. Iar tradiționalul “mers după nași” a devenit deja istorie, iar noi preferăm să ne ocupăm de cadrele cu mireasa în tot acest timp.

De unde sunteți? Vă plătim noi cazarea și transportul?

Noi suntem din inima țării, adică din Brașov, dar călătorim oriunde sunt nunți faine și miri și mai faini. 😄

De cazare și transport ne ocupăm noi, va fi inclusă în prețul serviciilor și voi nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. We’ve got you covered! 😉

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"