Cum facem fotografii și filme de nuntă

Ca echipă minimalistă de foto video nuntă scopul nostru este să fim cât mai puțin vizibili la eveniment și să surprindem momentele așa cum se întâmplă ele. Din acest motiv preferăm nunțile mai mici (max. 150 de persoane), fără clasicul alai și doar cu tradițiile care au o valoare specială pentru miri.

Când primim fotografiile de nuntă și filmele?

Pentru că rezultatele bune necesită timp, timpul de prelucrare al tuturor materialelor este de aproximativ 6 luni de la ultima noastră interacțiune (fie nunta, fie ședința foto trash the dress). Ca să păstrăm entuziasmul viu, în prima săptămână de la eveniment, veți primi un preview cu 100+ fotografii.

 

Putem primi toate fotografiile și filmările nuntă neprelucrate care au fost făcute în ziua evenimentului?

Pentru că fotografiem și filmăm în format RAW (lipsit de contrast/culoare) doar programele specializate de editare pot deschide materialele, așadar nu ați avea ce face cu cadrele predate în acest fel. Absolut toate dintre cele 500-1000 de fotografii de nuntă sunt atent selectate și editate astfel încât să rezulte doar cele mai bune imagini, în total acord cu portofoliul nostru. În plus, videoul de nuntă are audio tras separat pe recorder și lavaliere, iar sincronizarea și masterizarea se face doar în momentul montajului filmului final.

Câte persoane sunteți în echipă? Mai puteți aduce un fotograf de nuntă sau videograf de nuntă suplimentar?

Diada Photography & Films este un “business” de familie și e format dintr-un fotograf (Giorgia) și un videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi. Să aducem încă un fotograf sau un videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru. În concluzie, nici materialele finale nu ar reflecta povestea voastră cu la fel de multă acuratețe.

Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei colaborări relaxate.

Cum facem cu pregătrile de nuntă? Puteți fi peste tot dacă sunteți doar doi?

Până acum am fost aleși doar de miri care și-au făcut pregătirile fie împreună acasă, fie la hotel, fie la case diferite dar apropiate una de cealaltă, deci logistica nu a fost o problemă. Astăzi când traficul e haotic cam oriunde în lume, credem că mersul cu alai după nași sau mireasă poate fi doar motiv de stres, nu tradiție. Așadar, și în doi reușim să fim peste tot pentru că știm să setăm așteptările corecte și nu facem deplasări inutile care consumă timp și nervi și pentru noi, și pentru miri.

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"