Bun venit!

Vă mulțumim tare mult că ne-ați scris și că vă doriți să aflați mai multe despre procesul nostru de lucru!

Știm cât de greu este să alegi fotograful și videograful potrivit așa că o să încercăm să vă spunem cât mai simplu și, în același timp, cuprinzător cine suntem și cum abordăm noi o nuntă.

Suntem Giorgia și Cosmin, fotograf și videograf, fiecare câte o jumătate de Diadă, cuplu în viața personală, dar și în cea profesională. Pentru că suntem împreună atât la muncă, cât și acasă, ne completăm reciproc perfect atunci când lucrăm și asta ne ajută să fim cât mai discreți și mai implicați în evenimentul vostru.

Înțelegem că nu toți oamenii stau cu drag la poze, că există mai mereu emoții când vezi obiectivul îndreptat înspre fața ta și că ziua nunții poate fi și stresantă, nu doar frumoasă. De aceea lucrăm cu relaxare, răbdare și cât mai puțină regie.

Deși preferăm să intervenim cât mai puțin în cursul natural al nunții, cu siguranță o să ajutăm la organizarea fotografiilor de grup și o să avem grijă să aveți măcar un cadru cu persoanele importante din familie. Iar invitații mai puțin dansatori cu siguranță vor apărea în instantanee surprinzătoare, cât mai naturali și nestresați.

Ne plac nunțile simple și cu bun gust, unde voi vă simțiți bine și vă distrați cu prietenii, iar noi nu avem decât să prindem pe cameră cele mai faine momente ale voastre.

Ce oferim?

Pe lângă devotamentul nostru etern, un pic de umor și o doză și mai mare de atenție la detalii, noi vă vom fi alături din momentul în care vă îmbrăcați în mire și mireasă, până la o oră după tăierea tortului.

 

Vă vom livra undeva între 600 și 800 de fotografii și 90-150 de minute filmul nunții (4K+1080p), însoțit de un film scurt de tipul Wedding Highlights de 3-6 minute (4K+1080p), toate pe stick de memorie în cutie de lemn.

Investiție: 1850 €

Save the Date Session

Orice moment al vieții de cuplu merită păstrat în filme și fotografii, așa că o sesiune Save the Date, în natură sau în oraș, e modul perfect de a marca etapa de pre-wedding din viața voastră, dar și de a ne împrieteni unii cu alții, și cu camerele. Promitem că o să fie cu veselie și voie bună, dar și cu romantism, depinde cum vă place vouă să fiți.

Vom petrece 1-3 ore împreună și vă vom livra 50-100 de fotografii și un film scurt de 2-3 minute.

Investiție: 300 €

After Wedding Session

Pentru că oricât de chill ar fi, uneori ziua nunții tot este destul de plină pentru a mai avea timp și de o sesiune de cuplu, așadar, vă propunem să ne vedem la un after wedding într-un loc semnificativ pentru voi, care să vă reprezinte și să vă fie cadru pentru imaginile pe care cu siguranță o să vreți să vi le faceți tablou.

Sesiunea after wedding poate dura între 2 și 4 ore ca să avem timp să ne plimbăm, să explorăm, și să prindem lumina cea mai faină. Veți primi 50-150 de fotografii și o serie de cadre de film minunate care fie vor fi incluse în highlight-ul nunții, fie vor forma un mini-film de sine stătător.

Investiție: 400 €

Extra
  • Albume de nuntă +80-300 € în funcție de dimensiune, număr de colaje și tip de copertă (nu vă faceți griji, avem modele faine pe care vi le vom prezenta și vă vom ajuta cu alegerea celui potrivit) -> Oferta de Albume este AICI
Întrebări & Răspunsuri

Când primim fotografiile & filmele?

Pentru că acordăm o atenție deosebită fiecărui cadru în parte, perioada de prelucrare care va apărea pe contract este de aproximativ 6 luni de la eveniment.

Însă un preview cu o galerie online de 100(+) fotografii va fi gata în 7 zile de la nuntă.

Vrem doar Fotografii, nu și Video. Se poate?

Ofertele noastre sunt gândite în așa fel încât să se adreseze majorității persoanelor care doresc atât foto, cât și video la evenimentul lor, de aceea primim destul de rar solicitări doar pentru unul dintre servicii.

Răspunsul simplu ar fi că nu putem oferi doar foto sau doar video deoarece considerăm că sunt necesare ambele pentru a putea surprinde tot evenimentul cu toate nuanțele lui. Fotografiile se completează perfect cu filmele, iar rezultatul final este un material multimedia care reflectă în cele mai mici detalii ziua nunții voastre.

Câte persoane sunteți în echipă? Mai puteți aduce un fotograf/videograf suplimentar?

Diada Photography & Films este un “business” de familie și e format dintr-un fotograf (Giorgia) și un videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi.

Să aducem încă un fotograf sau un videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru. În concluzie, nici materialele finale nu ar reflecta povestea voastră cu la fel de multă acuratețe.

 

Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, să vă putem surprinde în momentele voastre cele mai autentice, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei spontaneități.

Dar pentru că amintirea nunții voastre primează, la recepție, la primul dans, vom pune o cameră fixă, pe trepied pentru a filma acest moment.

În Încheiere

Dacă ați ajuns până aici și simțiți că am rezona unii cu ceilalți, este minunat! În orice caz, putem oricând discuta mai multe, telefonic, la:

 

0751602511 – Giorgia

sau

0752844285 – Cosmin

*Consultația telefonică e gratuită și fără niciun fel de obligație din partea voastră.

Dar și față în față (sau virtual, în funcție de timp și distanță) la un ceai, o cafea sau un suc.

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"