Hello there!

Noi suntem Giorgia și Cosmin, fotograf și videograf, fiecare câte o jumătate de Diadă, cuplu în viața personală, dar și în cea profesională.
Ne place să fim părtași la poveștile oamenilor sinceri și simpli, și încercăm de fiecare dată să le documentăm în cel mai real mod posibil, astfel încât ziua nunții să rămână mai mult decât o amintire cu voi când stăteați încordați la poze.

Știm cât de importantă și uneori stresantă poate fi o nuntă și tocmai de aceea nouă ne place să simplificăm lucrurile și să abordăm ziua cea mare într-un stil fotojurnalistic, fără să vă stresăm prea mult cu “poziții imposibile” sau coregrafii clișeice care nu vă reprezintă.
We like it true and natural“, și sperăm că si voi la fel.

Considerăm că fotografiile și filmele de nuntă cu adevărat emoționante se pot face doar când fotograful și videograful rezonează perfect cu protagoniștii poveștii, adică voi, așadar cel mai mult ne place să ne împrietenim cu mirii, să facem glume, să râdem și să dicutăm despre absolut orice vă stă în minte în ziua nunții.

Ne place să ne povestiți despre voi așa cum am făcut-o și noi aici așa că: Don’t be a stranger și aruncați un mesaj spre noi!

Ei deja ne-au cunoscut:

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"