Hello there!

Noi suntem Giorgia și Cosmin, fotograf și videograf, fiecare câte o jumătate de Diadă, cuplu în viața personală, dar și în cea profesională.
Ne place să fim părtași la poveștile oamenilor sinceri și simpli, și încercăm de fiecare dată să le documentăm în cel mai real mod posibil, astfel încât ziua nunții să rămână mai mult decât o amintire cu voi când stăteați încordați la poze.

Știm cât de importantă și uneori stresantă poate fi o nuntă și tocmai de aceea nouă ne place să simplificăm lucrurile și să abordăm ziua cea mare într-un stil fotojurnalistic, fără să vă stresăm prea mult cu “poziții imposibile” sau coregrafii clișeice care nu vă reprezintă.
We like it true and natural“, și sperăm că si voi la fel.

Considerăm că fotografiile și filmele de nuntă cu adevărat emoționante se pot face doar când fotograful și videograful rezonează perfect cu protagoniștii poveștii, adică voi, așadar cel mai mult ne place să ne împrietenim cu mirii, să facem glume, să râdem și să dicutăm despre absolut orice vă stă în minte în ziua nunții.

Diada Trivia

suntem absolvenți de Jurnalism la Cluj, probabil de aici și gustul pentru imagini cât mai naturale

ne cunoaștem și suntem împreună de 10 ani (nici nouă nu ne vine să credem cât de repede a trecut )

avem 3 pisici (Freya, Hela și Sif) care ne guvernează viața. Da, suntem cat people, dar ne plac cam orice vietăți ați avea prin casă

în timpul liber cel mai mult ne place să facem maraton de seriale sau filme (ne uităm la orice de la Game of Thrones, la anime-uri, Family Guy, filme Marvel și LOTR)

Cosmin e foarte pasionat de Cinematografie, Gaming, Muzică și Grădinărit (adoră ardeii iuți și are o întreagă plantație)

Giorgia e bookworm și citește cam orice, are o pasiune pentru social media, pop culture și sarcasm

ni se întâmplă des să vorbim în romgleză, după cum deja s-a observat probabil

ascultăm muzici variate din sfera rock-ului – de la Pink Floyd, la Disturbed și Imagine Dragons

ne place să ne povestiți despre voi așa cum am făcut-o și noi aici așa că don’t be a stranger și aruncați un mesaj spre noi

Ei deja ne-au cunoscut:

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"