Hello there!

Noi suntem Giorgia și Cosmin, fotograf și videograf, fiecare câte o jumătate de Diadă, cuplu în viața personală, dar și în cea profesională.
Ne place să fim părtași la poveștile oamenilor sinceri și simpli, și încercăm de fiecare dată să le documentăm în cel mai real mod posibil, astfel încât ziua nunții să rămână mai mult decât o amintire cu voi când stăteați încordați la poze.

Știm cât de importantă și uneori stresantă poate fi o nuntă și tocmai de aceea nouă ne place să simplificăm lucrurile și să abordăm ziua cea mare într-un stil fotojurnalistic, fără să vă stresăm prea mult cu “poziții imposibile” sau coregrafii clișeice care nu vă reprezintă.
We like it true and natural“, și sperăm că si voi la fel.

Considerăm că fotografiile și filmele de nuntă cu adevărat emoționante se pot face doar când fotograful și videograful rezonează perfect cu protagoniștii poveștii, adică voi, așadar cel mai mult ne place să ne împrietenim cu mirii, să facem glume, să râdem și să dicutăm despre absolut orice vă stă în minte în ziua nunții.

De ce?-ul Nostru
Fiecare acțiune de pe lumea asta are un “De ce?” în spate. Suntem conduși de scopuri și ne place să auzim poveștile din spatele afacerilor de succes, așadar, deși nu suntem noi vreo franciză, ba chiar invers: small family business, haideți să vă spunem “De ce?” fotografiem și filmăm evenimente.
Pentru că vedeam tot felul de fotografii și filme nereușite de la diverse nunți și ne gândeam că trebuie să fie oribil ca mireasă și mire să primești așa ceva, după ce ai făcut o investiție, nu atât monetară, cât de încredere.
Cum oricum respiram fotografie și film, am zis că nu ar fi rău să ne folosim “talentele” în a ajuta viitori miri, părinți de bebei, cupluri, familii, you name it să aibă parte de amintiri cu adevărat faine. Nu pretindem că facem opere de artă, nu plănuim să luăm premii cu ele sau să le expunem la muzeu, dar știm că aduc bucurie și că rămân pentru totdeauna parte din viața celor fotografiați și filmați. Și asta e mai mult decât am putea cere!
Pornind de la ideea “we can do it better”, dar cu gândul mereu la respectul pentru evenimentele importante și amintirea lor cumsecade, am avut privilegiul de a fi alături de zeci de cupluri și familii extraordinare, din 2016 și până astăzi.
Diada Trivia

suntem absolvenți de Jurnalism la Cluj, probabil de aici și gustul pentru imagini cât mai naturale

ne cunoaștem și suntem împreună de 10 ani (nici nouă nu ne vine să credem cât de repede a trecut )

avem 3 pisici (Freya, Hela și Sif) care ne guvernează viața. Da, suntem cat people, dar ne plac cam orice vietăți ați avea prin casă

în timpul liber cel mai mult ne place să facem maraton de seriale sau filme (ne uităm la orice de la Game of Thrones, la anime-uri, Family Guy, filme Marvel și LOTR) și să mergem în drumeții pe munți, văi, câmpii

Cosmin e foarte pasionat de Cinematografie, Gaming, Muzică și Grădinărit (adoră ardeii iuți și are o întreagă plantație)

Giorgia e bookworm și citește cam orice, are o pasiune pentru social media, pop culture și sarcasm

ni se întâmplă des să vorbim în romgleză, după cum deja s-a observat probabil

ascultăm muzici variate din sfera rock-ului – de la Pink Floyd, la Disturbed și Imagine Dragons

ne place să ne povestiți despre voi așa cum am făcut-o și noi aici așa că don’t be a stranger și aruncați un mesaj spre noi

Ei deja ne-au cunoscut:

logged_in_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?" logged_out_greeting="Salut! Cum te putem ajuta?"